Nomad

Eastman / Sidi Larbi Cherkaoui

 • DI 28/03/23 - 20:30 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 34,00
  VVK: € 36,00
  KASSA: € 38,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

Tegen de indrukwekkende achtergrond van een woestijnlandschap ontspint zich een fenomenale dansvoorstelling van Sidi Larbi Cherkaoui, al jaren onze meest originele en toonaangevende choreograaf.

Nomad is Cherkaoui’s vierde stuk op Midden-Oosters geïnspireerde muziek van Felix Buxton (Basement Jaxx) en een metafoor voor ultieme vrijheid, maar ook voor de onmogelijkheid om te overleven: een mozaïek van levende en levenloze elementen uit de woestijn.

We krijgen indrukken van de vloeibaarheid en het aanpassingsvermogen van wezens die gedijen in de meest extreme omstandigheden. De dansende nomaden van Eastman tonen de geest van samenhorigheid, van vriendschap en symbiose, de sleutel tot overleving en evolutie in een droge wereld die onoverkomelijk zou zijn zonder de steun van een ander.