Zoiets verzin je niet!

Piv Huvluv

 • DO 30/03/23 - 20:30 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: € 14,00
  VVK: € 16,00
  KASSA: € 18,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Piv Huvluv viert 25 jaar op de planken met een achtste avondvullende voorstelling en dat doet hij een tikkeltje anders dan anders. Deze keer neemt hij zijn publiek mee naar 1987, het jaar waarin hij met de blues in zijn lijf en leden naar Amerika trok, op zoek naar de oorsprong van deze universele gemoedstoestand.

De roadstory – van New York, via Memphis naar New Orleans en terug via Baton Rouge en Nashville naar the Big Apple – lardeert Piv met grappige anekdotes, rake observaties en verrassende zijsprongen. De even absurde als bizarre rode draad weeft zijn reisgezellin Dorothy er onverwacht doorheen.

Natuurlijk hoort daar een vinylsoundtrack bij met heel wat rootsmuziek – geen Piv zonder platen! – maar het verhaal zelf zal je ook niet loslaten, want ... Zoiets verzin je niet!