Naima Joris

 • DI 07/02/23 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 18,00
  VVK: € 20,00
  KASSA: € 22,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

De lockdown leerde ons niet alleen dat Vlaanderen massaal zuurdesembrood begon te bakken, maar ook dat het onontgonnen muzikale talent van Naima Joris met elke digitale post een trouwer publiek kreeg. We kenden haar al wel als lid van Isbells en dochter van jazzmuzikant Chris Joris, maar met de nummers die ze mondjesmaat op ons losliet en vorig jaar compileerde op een eerste titelloze EP, drukte ze pas echt haar stempel. En hoe.

Vijf zwart omrande, intense songs die de pijn en het verdriet bij het verlies van een dierbaar iemand een plaats proberen te geven. Breekbare en persoonlijke verhalen die een universele snaar raken en waar je als luisteraar troost, begrip en kracht uit kan puren. Met de singles ‘Soon’, ‘Bellybutton’ en ‘My Home’ wist Naima Joris meteen een sterk visitekaartje af te leveren.

In het najaar van 2022 krijgt dit verhaal een vervolg in de vorm van een eerste full album waarmee Naima en haar band in 2023 het theaterlandschap zullen aandoen. Verwacht een intieme setting, songs die raken en troosten, een avond die je niet onbewogen zal laten.


met Naima Joris zang, piano, gitaar en saxofoon Niels Van Heertum eufonium en trompet Vitja Pauwels gitaar Lara Rosseel contrabas Tijl Piryns drums