Run

Rex Rebel

 • DO 19/01/23 - 20:30 AFGELAST
 • ABO & -26: € 16,00
  VVK: € 18,00
  KASSA: € 20,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest

“Helaas zal de Rex Rebel theatertour niet kunnen doorgaan aangezien ik een nieuw carrièrepad ga bewandelen dat mij momenteel geen ruimte geeft om tijd te besteden aan Rex Rebel. Binnenkort meer hierover. Voor nu, weet dat Wim, Reinhout en ik heel erg dankbaar zijn voor jullie steun en dat we jullie als REX REBEL zullen missen!” - Sam Bettens

Net toen het debuutalbum Run van Rex Rebel uitkwam in maart 2020, ging de wereld op slot. De band speelde wel nog het allerlaatste concert in de AB voor de lockdown, maar van een echte promotournee was dus geen sprake. Dat kan nu gelukkig wel.

Rex Rebel is de nieuwe spraakmakende, trendy en onbevangen revelatie in de Belgische elektronische music scene, gevormd door Sam Bettens, Reinout Swinnen en Wim Van der Westen.

Sam gaat sinds kort door het leven als transgenderman na een succesvolle carrière als Sarah Bettens, het gezicht en de stem van K’s Choice. Bettens is dus niet aan zijn proefstuk toe, maar wil op dit keerpunt in zijn leven het geweer van muzikale schouder wisselen.

Rex Rebel klinkt speels, catchy, poppy en dansbaar. Bas, keys, drums en een stem in transitie ... een combinatie die ieders nieuwsgierigheid zal aanscherpen.