BABY

Eleonore Van Godtsenhoven & Arne De Tremerie

 • DO 17/11/22 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 12,00
  VVK: € 14,00
  KASSA: € 16,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 

De liefde moet opnieuw worden uitgevonden. Met deze zin trokken Eleonore Van Godtsenhoven en Arne De Tremerie zich terug in een wereld van iconische filmbeelden, absurde datingformats, stukgelopen relaties, filosofische bespiegelingen, algoritmische toevalligheden, ongeloofwaardige clichés en groteske gebaren.

Staren we ons nog steeds blind op de Hollywoodiaanse romantiek? Of is de liefde een verlangen naar een verlangen geworden? Een illusie waar de markt handig op inspeelt? En wie bepaalt wat de norm is?

In de tragikomische voorstelling BABY gaan twee personages op (onder)zoek naar een mogelijke ‘match’. Ze laten het publiek plaatsnemen rond de arena om samen de constructie die we liefde noemen te dissecteren en op zoek te gaan naar een alternatief.

 

 Eigen Kweek is een talentontwikkelingstraject voor jonge podiumkunstenaars én aspirant zakelijk leiders. Het traject vindt intussen plaats in drie provincies (Vlaams-Brabant, Antwerpen en West-Vlaanderen) en ondersteunt theatermakers die hun eerste stappen zetten als professioneel maker. Zij krijgen de kans om een allereerste eigen productie te realiseren en dit met voldoende tijd, ruimte, ondersteuning en budget. Na de creatie doen ze een tournee langs de ondersteunende cultuurcentra.