Kleppen en Snaren

Duo Eolienne

 • ZA 01/10/22 - 20:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 12,00
  VVK: € 14,00
  KASSA: € 16,00
 • Stadsmuseum De Hofstadt
  Stadsmuseum De Hofstadt

  Grote Markt 1
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Wie had kunnen verwachten dat twee instrumenten met een zo verschillende voorgeschiedenis en uiterlijk, zo natuurlijk konden samenklinken? De ronde, warme tonen van de saxofoon en de zachte, parelende resonanties van de harp vermengen uitstekend tot een rijke klankkleur.

Kurt Bertels (saxofoon) en Emma Wauters (harp), samen Duo Eolienne, betreden met Kleppen en Snaren nieuwe paden in de zoektocht naar repertoire door bekende en minder bekende composities op een verrassende manier nieuw leven in te blazen.

De rode draad door dit programma is ongetwijfeld de expressieve kracht van de composities, waarbij de luisteraars langs uiteenlopende emoties en sferen meegevoerd worden. Van intiem en beheerst bij Joseph Jongen, over uitgelaten en grenzeloos hartstochtelijk bij Astor Piazzolla en Ida Gotkovsky, naar de puur lyrische melancholie van Gustav Bumcke.

 

i.s.m.