Hackefietjes

Inti De Ceukelaire

 • DI 27/09/22 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 12,00
  VVK: € 14,00
  KASSA: € 16,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

In 2011 lanceerde Inti De Ceukelaire zichzelf als 'ethische' hacker, en dat ging niet zonder slag of stoot. Tien jaar en een misnoegde Donald Trump en Paus Franciscus later blikt hij terug op akkefietjes waarmee hij tijdens zijn zoektocht naar ethiek te maken kreeg. Aan de hand van anekdotes laat Inti in Hackefietjes in zijn kaarten kijken, toont hij hoe kinderlijk eenvoudig hacken kan zijn en hoe moeilijk het is om online je privacy te vrijwaren.

Als ethische hacker helpt Inti De Ceukelaire bedrijven veiliger te maken door kwetsbaar­heden op te sporen in hun systemen. In 2018 werd hij bekroond tot 'Most Valuable Hacker' op het officieuze wereldkampioenschap hacken in Las Vegas. Momenteel werkt hij als 'Head of Hackers' bij Intigriti, het grootste platform voor ethische hackers in Europa.