pARTkoer

Concert Boris en de Duivel

 • ZO 29/05/22 - 11:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: /
  VVK: /
  KASSA: /
 • Begijnhof Diest
  Sint-Catharinakerk

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

In de productie BORIS EN DE DUIVEL vertolkt I Solisti del Vento Young Stars en Young Belgian Talent, samen met rasverteller Kurt Defrancq de door de schrijfster Diane Broeckhoven bewerkte versie van het melodrama “L’histoire du soldat” van Igor Stravinsky’s  (o.l.v. dirigent Rik Ghesquière). Het optreden speelt zich af te midden van een reeks iconische kunstwerken van Freddy De Vierman. 
Deze fantasierijke familievoorstelling vertelt het verhaal van Boris, een vioolspelende soldaat. Hij is op weg naar huis en wil naar zijn meisje toe. Onderweg ontmoet hij de duivel die hem zijn viool wil ontfutselen in ruil voor geld en macht. Is de soldaat de duivel te slim af, of zal hij de strijd verliezen?

GRATIS voorstelling. Reserveer tijdig je plaatsje! 

Voor het volledige programma en expo's van pARTkoer kan je terecht op http://www.diest.be/partkoer