Lonesome Cowboys / De Berg van Balen

Jimmenas

 • ZA 23/04/22 - 20:30 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: /
  VVK: € 7,00
  KASSA: /
 • Citadel
  Cinema Paradiso

  Citadel
  3290 Diest
 • Duur: 2 x 40 min
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 
 

Jimmenas bestaat 20 jaar! Om dit jubileum te vieren, draaide het Kempense theatergezelschap twee kortfilms: Lonesome Cowboys en De Berg van Balen. Beide films lijken verdacht veel op reallife documentaires maar hebben toch weer die licht surrealistische touch die na 20 jaar toch wel een beetje het handelsmerk van Jimmenas geworden is! 

In Lonesome Cowboys volgen we twee cowboys die elk weekend in een chalet doorbrengen in de Kempense bossen. In hun hoofd vertoeven ze echter op de uitgestrekte prairies van hun imaginaire westernwereld. Hun hoofdactiviteit bestaat vooral uit hout klieven. Plots komt er een onverwachte wending in hun weekendroutine. 

De Berg van Balen gaat over twee mannen die deelnemen aan het Belgisch kampioenschap curryworst eten. Voor de buitenstaander wekt dit misschien wat hoongelach op maar zelf zien ze hun ambitie op gelijke hoogte met die van Olympiërs. Ze gaan ver, zelfs voorbij bepaalde grenzen.  

Meer info: www.jimmenas.be

 

[]  2 x 40 minuten
[]  deuren open vanaf 20u00
[]  ticketprijzen zaal 7 euro -> bestel je ticket hier boven
[]  i.s.m. D'Oranje Giraffen