C’mon C’mon

Mike Mills

 • VR 15/04/22 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: /
  VVK: € 7,00
  KASSA: /
 • Citadel
  Cinema Paradiso

  Citadel
  3290 Diest
 • Duur: 109 min
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

Oscar-winnaar Joaquin Phoenix is terug met zijn eerste filmrol sinds ‘Joker’ in dit prachtig zwart-wit geschoten drama van Mike Mills. De regisseur van o.a. '20th Century Women' brengt met deze derde film over familierelaties een ode aan de generatie van de toekomst, en zij die hen opvoeden.
Radiojournalist Johnny (Joaquin Phoenix) werkt aan een project waarbij hij verschillende kinderen interviewt over hun dromen en de toekomst van de wereld. Zijn zus Viv (Gaby Hoffman) vraagt hem om op haar 9-jarig zoontje Jesse (Woody Norman) te letten terwijl zij voor haar man, die kampt met psychische klachten, moet zorgen.
Wanneer Johnny zijn neefje onder zijn vleugels neemt tijdens een roadtrip van Los Angeles naar New York en New Orleans, ontstaat er langzaam een unieke band tussen de twee.

 

[]  deuren open vanaf 20u00
[]  ticketprijzen zaal -> bestel je ticket hier boven
7 euro basisprijs
4 euro jongerentarief -26 jaar en personen met verhoogde tegemoetkoming.

[]  i.s.m. D'Oranje Giraffen MOOOV (Zebracinema).


De luchtkwaliteit wordt gemonitord met een C02-meter.