A Hero

Asghar Farhadi

 • VR 25/03/22 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: /
  VVK: € 7,00
  KASSA: /
 • Citadel
  Cinema Paradiso

  Citadel
  3290 Diest
 • Duur: 127
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

Rahim zit in de gevangenis wegens een schuld die hij niet heeft kunnen aflossen. Tijdens een tweedaags verlof probeert hij zijn schuldeiser ervan te overtuigen de klacht tegen hem in te trekken, maar het gaat niet zoals gepland ... Het begint nochtans met een goede daad. Rahim wil gebruik maken van zijn tijd buiten om het geld bijeen te zoeken. En het geluk helpt hem een handje wanneer zijn vriendin een tas met goudstukken vindt. Hij besluit de buit terug te geven aan de rechtmatige eigenaar ... Een aangrijpende en meeslepende fabel over het goede doen.
Met 'A Hero' levert de Iraanse regisseur Asghar Farhadi (A Separation, The Salesman) een film vol dubbele bodems af en haalt hij opnieuw uit naar de regering van zijn thuisland. De film won in juli 2021 de Grand Prix op het filmfestival van Cannes en werd intussen ook geselecteerd als de Oscar-inzending van Iran.

 

[]  deuren open vanaf 20u00
[]  ticketprijzen zaal -> bestel je ticket hier boven
7 euro basisprijs
4 euro jongerentarief -26 jaar en personen met verhoogde tegemoetkoming.

[]  i.s.m. D'Oranje Giraffen MOOOV (Zebracinema).


Covid Safe Ticket en mondmasker verplicht. De luchtkwaliteit wordt gemonitord met een C02-meter.