Les Olympiades

Jacques Audiard

 • VR 11/03/22 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: /
  VVK: € 7,00
  KASSA: /
 • Citadel
  Cinema Paradiso

  Citadel
  3290 Diest
 • Duur: 104
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

Parijs, 13de arrondissement. Émilie ontmoet Camille die zich aangetrokken voelt tot Nora, die op haar beurt het pad kruist met de online pornoster Amber. Het zijn vrienden, soms geliefden of bedpartners, vaak beiden. Een sensuele, gevoelige ode aan de onzekere millennial, met een getalenteerde cast en indrukwekkende zwart-witfotografie.

Jacques Audiard is intussen een eclectische veteraan, met een oeuvre van spannende thrillers, karaktergedreven drama's, tot zelfs een migrantenverhaal en een western. In zijn nieuwste worp – een bewerking van een populaire reeks graphic novels – verkent hij de zoektocht van drie millennials naar diepmenselijke connecties terwijl ze grip proberen te krijgen op hun (liefdes)leven.
De Franse regisseur – wit, bijna zeventig en bekend van potige drama’s als 'Un prophète' en 'De rouille et d’os' – slaagt erin een sexy, romantische film te maken over moderne relaties. Dat gebeurde natuurlijk niet zomaar; hij kreeg hulp van o.a. Céline Sciamma (Portrait de la jeune fille en feu, Petite maman) voor het scenario. Een van de grote verrassingen op de recentste editie van het filmfestival van Cannes.

 

[]  deuren open vanaf 20u00
[]  ticketprijzen zaal -> bestel je ticket hier boven
7 euro basisprijs
4 euro jongerentarief -26 jaar en personen met verhoogde tegemoetkoming.

[]  i.s.m. D'Oranje Giraffen MOOOV (Zebracinema).


Covid Safe Ticket en mondmasker verplicht. De luchtkwaliteit wordt gemonitord met een C02-meter.