There Is No Evil

Mohammad Rasoulof

 • VR 10/12/21 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: /
  VVK: € 7,00
  KASSA: /
 • Citadel
  Cinema Paradiso

  Citadel
  3290 Diest
 • Duur: 151 min
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

Bij elke terdoodveroordeling is er ook iemand die de straf moet uitvoeren. Vier mannen worden voor een eenvoudige, maar onmogelijke keuze geplaatst. Wat ze ook beslissen, het tast henzelf, hun relaties en hun leven aan. Heshmat, een voorbeeldige echtgenoot en vader, staat elke dag vroeg op om zijn ondenkbare job uit te voeren. Pouya, een militair, kan zich niet voorstellen dat hij nog een man zou doden, maar wordt hiertoe verplicht. Javad weet nog niet dat een aanzoek aan zijn geliefde niet de enige verrassing zal zijn op haar verjaardag. Bahram, een arts, woont zeer afgelegen, maar kan zijn job niet uitoefenen. Aan zijn nichtje, die op bezoek is uit Europa, vertelt hij de reden van zijn leven als verschoppeling. 

In deze vier verhalen die op het eerste zicht weinig met elkaar te maken hebben, onderzoekt regisseur Mohammad Rasoulof of deze mannen kunnen ontkomen aan de verschrikkelijke taak die hen wordt of ooit is opgelegd. Hoewel het Iraanse regime deze regisseur verbood ooit nog te filmen, hebben ze hem het zwijgen niet kunnen opleggen. Integendeel. ‘There Is No Evil’, waarmee Rasoulof de Gouden Beer won op het filmfestival van Berlijn, is een krachtige oproep om je te blijven verzetten tegen onrecht. 


 

We organiseren alle events steeds in volledige overeenstemming met de geldende richtlijnen, opgelegd door de Federale Overheid.
Dit betekent vanaf 01/09/21 het volgende:

 • Je hebt geen Covid Safe Ticket nodig.
 • Er is geen social distance meer vereist bij de voorstellingen.
 • Het dragen van een mondmasker is niet langer verplicht. Uiteraard mag jij een masker dragen tijdens je bezoek, als je dat veiliger of comfortabeler vindt.
 • De luchtkwaliteit wordt gemonitord met een C02-meter.
   

-> deuren open vanaf 20u00


TICKETPRIJZEN

7 euro basisprijs

4 euro jongerentarief -26 jaar en personen met verhoogde tegemoetkoming.
 

I.s.m. D'Oranje Giraffen MOOOV (Zebracinema).