en concert

Gérard Lenorman

 • ZA 30/04/22 - 20:00 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: € 38,00
  VVK: € 40,00
  KASSA: € 42,00
 • GC den egger
  Rode Zaal

  August Nihoulstraat 74
  3270 Scherpenheuvel
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Gérard Lenorman werd op 9 februari 1945 geboren in het Normandische dorpje Bénouville. Op twaalfjarige leeftijd begon hij al nummers te schrijven, wat in 1968 resulteerde in zijn eerste album. In de jaren zeventig en tachtig groeide hij uit tot één van de meest succesvolle Franse zangers van zijn tijd.

Ook bij ons scoorde hij in die tijd de ene hit na de andere. Songs als ‘La ballade des gens heureux’, ‘Voici les clés’ en ‘Si j’étais président’ staan voor altijd in het muzikale geheugen gegrift.

Nog steeds treedt Gérard Lenorman op voor volle zalen in Frankrijk en de rest van de wereld. In het voorjaar van 2022 komt hij voor een exclusief concert naar den egger in Scherpenheuvel. Een unieke kans om de meesterchansonnier live aan het werk te zien!


EEN ORGANISATIE VAN GC DEN EGGER
BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR