Celebrating 27 Years

Nirvana MTV Unplugged in New York

 • VR 10/12/21 - 20:00 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: € 13,00
  VVK: € 17,00
  KASSA: € 19,00
 • GC den egger
  Rode Zaal

  August Nihoulstraat 74
  3270 Scherpenheuvel
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

De akoestische sessie die Nirvana opnam voor de MTV Unplugged-reeks was misschien wel dé muzikale gebeurtenis van de jaren negentig. De groep was als een komeet omhoog geschoten en Kurt Cobain werd een rolmodel voor alternatieve jeugd. Hij zou uiteindelijk slechts 27 jaar worden, exact de leeftijd die Unplugged in New York wordt in 2021. Met dit in het achterhoofd vatten enkele muzikanten het idee op om deze plaat live en integraal te brengen.

Verwacht geen verkleedpartij of klakkeloze imitatie maar een oprecht eerbetoon aan de plaat (en frontman) waardoor zij allen getriggerd werden om zelf hun eerste stappen als muzikant te zetten.


met Jan Bas zang en gitaar (Paradise City Tour) David Piedfort gitaar en backings (The Scabs) Alessio Di Turri drums (The Sore Losers) Kevin Maenen bas (The Sore Losers) en Nelle Bogaerts cello en backings (Lili Grace)

 

EEN ORGANISATIE VAN GC DEN EGGER
BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR