't Zal schoon zijn als het af is

Adriaan Van den Hoof

 • DO 23/09/21 - 20:30 UITVERKOCHT
  VR 24/09/21 - 20:30 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: € 21,00
  VVK: € 24,00
  KASSA: € 26,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Noem het geen compilatie, geen greatest hits en al zeker geen nostalgische bui, maar na vijf succesvolle voorstellingen en twaalf jaar op het podium is Adriaan Van den Hoof toe aan een terugblik, opnieuw met muzikant en trouwe vriend Tom ‘Pele’ Peeters aan zijn zijde.

Welke scènes hebben de tand des tijds doorstaan, welke zou Van den Hoof nu helemaal anders aanpakken? Waar heeft hij naar eigen gevoel kansen gemist en ziet hij nu wel een kans om ze te grijpen? Hoe komt zo’n voorstelling eigenlijk tot stand en wat kunnen we daaruit leren over de persoon achter de speler? En wat vindt hij daar zelf nu eigenlijk allemaal van?

In ’t Zal schoon zijn als het af is grasduint Van den Hoof door zijn verzameld werk, op zoek naar nieuwe betekenissen en heldere inzichten - én die aanstekelijke lachkrampen die we na al die jaren van hem gewend zijn.

 

“We don’t stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing”
- George Bernard Shaw