Belpop Bonanza de Merode

Ontdek de Belpop-geschiedenis van onze streek!

 • ZO 31/10/21 - 00:00
 • ABO & -26: /
  VVK: /
  KASSA: /
 • Grote Markt Diest
  Grote Markt Diest

  Grote Markt
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Ontdek vanaf 1 juni de Belpop-geschiedenis van de Merode en jouw gemeente!

Dé vakmannen Jan Delvaux en Jimmy Dewit (DJ Bobby Ewing) verdiepten zich in de muzikale erfenis van onze streek en laten ons nieuwe plekken en verhalen ontdekken. Muzikale weetjes of anekdotes waardoor sommigen misschien nostalgische momenten zullen herbeleven of nieuwe ontmoetingen ontstaan. Misschien was jij wel bij dat optreden van Rocco Granata in Het Kelderke? Aan welke toog kon je The Scabs steevast vinden? En welke band heeft Kathleen Vandenhoudt met de Allerheiligenkapel?

Alles wat je nodig hebt, zijn een fiets of stapschoenen, en een smartphone. Op verschillende locaties hangt een bordje met een QR-code. Achter elke code wacht een mooi verhaal in woord en beeld.

Haal vanaf 1 juni het routeplan bij jouw lokale toeristische dienst of download het via:
www.facebook.com/cultuurenerfgoedindemerode
of
www.belpopbonanza.be/fiets-wandelroutes

De route in Diest kan je wandelen en/of fietsen van 1/06 tem 31/10.

 

i.s.m.