Het Temmen van de Feeks

Sietse Remmers

  • DI 16/02/21 - 20:30
  • VVK: € 14,00
  • Den Amer
    Grote zaal

    Nijverheidslaan 24
    3290 Diest

Deze voorstelling wordt verplaatst van 29/10/20 naar 16/02/21. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.
 

De felle en opstandige Katharina is geen populaire keuze als potentiële echtgenote. Haar bruidsschat is haar enige kwaliteit, maar aanzienlijk genoeg om edelman Petruchio ervan te overtuigen om met haar te trouwen. Gebruikmakend van verschillende onorthodoxe methoden weet hij zijn bruid te temmen en om te vormen naar de ideale vrouw.

Met Het Temmen van de Feeks bewerkt de jonge theatermaker Sietse Remmers ‘The Taming of the Shrew’, de populaire komedie van William Shakespeare tot een actuele voorstelling die even fris als scherp, even mateloos als prikkelend en even kritisch als roekeloos is. Een bewerking met bijdragen van Shakespeare, Hoeyberghs, Trump, Johnson, Baudet, Remmers en vele anderen.

 

tekst William Shakespeare concept en bewerking Sietse Remmers spel Sietse RemmersTom Van BauwelTimo SterckxFerre Vuye, Femke Van der SteenStan Martens en Simon Reyners

 

Deze voorstelling wordt gemaakt in het kader van EIGEN KWEEK, een samenwerking van tien Vlaams-Brabantse cultuurcentra rond talentontwikkeling voor de podiumkunsten :
CC Diest, CC De Borre Bierbeek, CC Het Gasthuis Aarschot, GC De Wildeman Herent, CC Strombeek, CC Westrand Dilbeek, CC ’t Vondel Halle, CC De Kruisboog Tienen, Kunst en Cultuur Sint-Pieters-Woluwe en 30CC Leuven.