Applaus

Circus Ronaldo

 • VR 18/09/20 - 19:00
  ZA 19/09/20 - 14:00
  ZO 20/09/20 - 14:00
 • VVK: € 15,00
 • Citadel
  Citadel

  Citadel
  3290 Diest

Gezien er geen versoepeling in de bubbels komt voor september en bijgevolg geen groepjes van 10 coronaproof samengesteld kunnen worden, moeten we helaas de voorstellingen afgelasten.

 

De voorstelling Applaus is ontstaan uit een grote culturele stilte. Tijd om die te doorbreken met het betoverende Circus Ronaldo.

Wat is een circus zonder publiek? Een clown zonder lach, een acrobaat zonder verwondering, een ballerina zonder opkijkende kinderoogjes? Applaus gaat over de eenzaamheid van een artiest waar niemand naar kijkt. 

Je neemt niet plaats op de grootse tribune maar stapt in kleine groep door het circus, op plekjes waar je nooit eerder was. Iedereen die je op je tocht ontmoet, draagt hetzelfde verlangen : wil jij even naar me kijken? Wil jij mij even laten zijn wie ik werkelijk ben? Een voorstelling vol intens verlangen, troostende illusie en speelse hoop.

Een wandelvoorstelling voor volwassenen met kinderen vanaf 5 jaar.

‘Applaus’ beleef je bij voorkeur in een eigen ‘contactbubbel’. In groepen van 10 personen reis je door het circus. Je kiest zelf het vertrekuur van jouw reis. Zo ontmoet je geen andere groep. Stel dus zelf jouw reisgroep samen met familie en vrienden. Lukt dit niet, dan kan je aansluiten bij anderen. Het dragen van een mondmasker is in dit laatste geval verplicht.

vrijdag vanaf 19 uur, zaterdag en zondag vanaf 14 uur tot 16 uur en vanaf 19 uur tot 21 uur