HAHAHA

Okidok

 • ZA 19/03/22 - 19:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 10,00
  KASSA: € 12,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 

Op het podium zien we twee rare, komische figuren: de rode neus en de komische loop refereren soms aan de clowns uit het vroegere Oostblok. Maar deze knipoog naar de traditie gaat gepaard met een uitgesproken smaak voor de verbeeldingskracht, gekoppeld aan een aangeboren zin voor het komische, gekruid met een buitengewone acrobatie-techniek.

Al deze elementen maken van HA HA HA een wonderlijk spektakel van een clownesk duo in een mysterieus universum, grenzend aan de tekenfilms van Tex Avery en met referentie naar het objectentheater.

‘HA HA HA’ was de eerste creatie van Okidok, een simpele, maar tevens duidelijke titel die de geest van de voorstelling treffend weergeeft. Een titel met als inzet: de lach. De lach staat centraal, soms in kleine hoekjes, soms uitbundig, maar steeds aanwezig op alle lippen zonder onderscheid in leeftijd. Een clownesk spektakel voor iedereen van 6 tot 106 jaar.


  Deze activiteit vindt plaats in het kader van het Boze Wolf Festival, een festival waarin figurentheater centraal staat. Boze Wolf vind je ook in Aarschot, Scherpenheuvel, Herent, Bierbeek, Keerbergen, Tienen en Leuven.