A place I need to be

Wouter Dewit

 • WO 16/06/21 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: /
  VVK: € 15,00
  KASSA: /
 • Begijnhof Diest
  Sint-Catharinakerk

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Eén song, zeventien miljoen streams. Gemiddeld honderdduizenden luisteraars per maand. Voor cijferfetisjisten is Wouter Dewit een Spotify-sensatie, voor liefhebbers van neoklassiek is de Belgische pianist een revelatie.

Dit najaar verschijnt het nieuwe album A place I need to be van Wouter Dewit, geschreven en opgenomen in de lente van 2020 tijdens de eerste lockdown. Op dit album gaat Wouter terug naar de basis, met andere woorden, het is een pure pianoplaat geworden … .

Inspiratie haalde Wouter uit de mooie veranderingen die hij tijdens deze lenteperiode in zijn tuin zag gebeuren, hoewel er ook een duister kantje aan de muziek zit vanwege het isolement waar iedereen mee te maken kreeg. 
 
Dit concert draait dus rond één ding: Wouter en zijn piano en de nodige emoties … .