The Silent Movie Project: Laurel & Hardy

Stephan Graf v. Bothmer (DE)

 • DI 16/06/20 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 13,00
  VVK: € 15,00
  KASSA: € 17,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

The Silent Movie Project wordt VERPLAATST naar di 16/06. Tickets blijven geldig voor die datum en tickethouders worden persoonlijk verwittigd.


In 1929 is de carrière van Stan Laurel en Oliver Hardy op zijn hoogtepunt. Het is het moment dat de filmindustrie start met de eerste commerciële geluidsfilms. Met een grote lach komen De Dikke en De Dunne in halsbrekende situaties terecht en overal waar ze langskomen maken ze er een puinhoop van. Auto’s en huizen, het statussymbool van de American Dream, weten ze vakkundig met hun onhandigheid in chaos om te toveren.

The Silent Movie Project: Laurel & Hardy is een klassiek vleugelconcert van pianist en organist Stephan Graf v. Bothmer, waarbij een selectie van de vier beste stomme films van deze helden wordt vertoond.