Remember the dragons...

Berlin

 

In Remember the dragons … word je ondergedompeld in een bad van verhalen die té absurd lijken om waar te zijn. Een meisje uit Marokko heeft nooit honger, voelt geen pijn en heeft nauwelijks slaap nodig. Een Deense jongen weet al sinds zijn vierde dat hij liever een meisje wil zijn. Een leeftijdsgenoot uit Zuid-Afrika maakte met zijn grootvader tientallen graancirkels. 's Nachts, in het grootste geheim. Waar of niet waar?

Remember the dragons … is een feest van de leugen, enkel toegankelijk voor jongeren. Ouders en begeleiders zijn welkom in een bijzondere wachtruimte met live-verbinding met de zaal. Een ruimte die achteraf meer betekend zal hebben dan je je nu kan inbeelden.

Berlin creëerde deze video-installatievoorstelling voor een jong publiek. Een enorme tafel met dertig schermen biedt plaats aan evenveel kijkers die houden van straffe verhalen. Dertig fascinerende verhalen, verteld door kinderen uit 21 verschillende landen, in 15 talen, ondertiteld in het Nederlands. Het laat jongeren en volwassen de verhalen vanuit verschillende perspectieven bekijken en stuurt hen naar huis met een bijzondere reeks gedeelde herinneringen én een prachtig fonkelende maansteen.

 

BEPERKT AANTAL PLAATSEN
maximum 1 volwassene per kind (gratis)
maximum 30 kinderen (betalend)

 

Deze activiteiten vinden plaats in het kader van het Boze Wolf Festival, een festival waarin figurentheater centraal staat. Boze Wolf vind je ook in Aarschot, Scherpenheuvel, Herent, Bierbeek, Landen, Tienen en Leuven.