Perhaps all the dragons...

Berlin

 

Een ronde tafel met dertig schermen aan één kant en dertig toeschouwers aan de andere kant. Dertig één-op-één verhalen. De toeschouwer kan er vijf kiezen die hij wil zien.

Een bekende pianiste beseft op het podium dat ze het verkeerde concerto ingestudeerd heeft – een neurochirurg verwisselt hoofd en lichaam van twee levende apen – in Japan zijn er 700.000 mensen die leven als hikikomori, teruggetrokken in hun slaapkamers voor minstens een jaar lang, weg van het sociale leven – six degrees of separation, een theorie die stelt dat eenieder op onze planeet, door een netwerk met zes tussenstappen met elkaar verbonden is. Het publiek krijgt een brede waaier aan verschillende verhalen voorgeschoteld.

Berlin gaat met Perhaps all the dragons … op zoek naar de mensen achter de kleine of grote verhalen in internationale magazines, kranten, gespecialiseerde internetsites, YouTube.

De thematiek van deze verhalen is eclectisch: van een filosofisch voorstel over een wetenschappelijk detail tot een anekdote …

Dertig verhalen, getransformeerd tot dertig gefilmde monologen met een dramaturgie die hen een zekere coherentie verleent. Alle verhalen hebben exact dezelfde lengte en interageren op verschillende momenten met elkaar.

 

BEPERKT AANTAL PLAATSEN

 

Deze activiteiten vinden plaats in het kader van het Boze Wolf Festival, een festival waarin figurentheater centraal staat. Boze Wolf vind je ook in Aarschot, Scherpenheuvel, Herent, Bierbeek, Landen, Tienen en Leuven.