VORMING

Praktisch

Alle cursussen worden coronaproof aangeboden. Cursisten en lesgevers zullen op voldoende afstand van elkaar kunnen werken in ruime, ontsmette en verluchte zalen. Breng steeds een mondmasker mee naar elke les gezien het dragen van een mondmasker verplicht is conform de laatste richtlijnen (update 17/09/20).


Voor elke cursus geldt een maximum aantal deelnemers. Dus wie vlug inschrijft, kan er zeker bij zijn! De cursussen vinden wekelijks plaats, uitgezonderd tijdens schoolvakanties en op feestdagen (tenzij anders vermeld). Om te vermijden dat we de cursus dienen te annuleren wegens onvoldoende deelnemers, vragen we je ten laatste 14 dagen voor de start van de cursus in te schrijven.


Inschrijvingen voor de najaarscursussen zijn gestart op woensdag 2 september 2020. De datum waarop de inschrijvingen voor de voorjaarscurussen van start gaan, wordt later bekend gemaakt.


Hoe inschrijven?

  • via de website, www.ccdiest.be

  • telefonisch, 013 460 640

  • ter plaatse aan de onthaal- en ticketbalie in Den Amer, Nijverheidslaan 24, 3290 Diest. We vragen bezoek aan het onthaal zoveel mogelijk te beperken!  

 Als voor een cursus het minimum aantal deelnemers niet gehaald wordt, dan brengen we je persoonlijk op de hoogte van de annulatie en betalen we het inschrijvingsgeld integraal terug. Dit is eerder uitzonderlijk, maar het kan gebeuren.

Annuleer je zelf je deelname? Dan ontvang je een tegoedbon ter waarde van het bedrag van je inschrijvingsgeld. Je kan je inschrijving annuleren tot 14 dagen voor de start van de cursus.