TICKETS

Veilig genieten

We zien je graag [terug]!

Vanaf juni kunnen we weer culturen in Diest. We focussen op events in openlucht, maar hebben ook een pareltje voor u in de begijnhofkerk.

CC Diest neemt daarbij alle voorzorgen om de voorstellingen voor iedereen veilig te laten verlopen. We organiseren onze activiteiten in overeenstemming met het coronaprotocol van de Vlaamse Overheid.

Hieronder vind je een overzicht van de maatregelen die we nemen. We zijn ervan overtuigd dat ons publiek niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de anderen, zorg zal (blijven) dragen.

Het is nog niet helemaal zoals vroeger, maar zetten alvast stappen in de richting. Samen gaan we voor cultuur!

-----------------------
Update 10/06/21 : 
 

KOOP VOORAF JE TICKET
Voor alle activiteiten dien je vooraf je ticket te kopen. We vragen om maximaal online te kopen via onze website. Dit is niet alleen de snelste, maar ook de meest veilige manier. De website is 24 uur op 24 toegankelijk. Daarnaast kan je tijdens de openingsuren je tickets ook telefonisch bestellen op 013 460 640.

GEEN GENUMMERDE PLAATSEN
We verkopen alleen ongenummerde tickets. De plaatsen worden je bij het betreden van de locatie toegewezen door één van onze medewerkers, rekening houdend met de omvang van je bubbel en de nodige social distancing.

RESERVEER PER BUBBEL
Je bestelling is je bubbel. Jullie komen dus verplicht samen toe en zitten ook samen.

Je moet daarbij zelf rekening houden met het toegelaten aantal personen buiten je familiebubbel, zoals dat op dat moment geldt in de algemene veiligheidsvoorschriften.

Ben je rolstoelgebruiker, slecht te been, slechtziend of slechthorend dan geven we je graag een aangepaste plaats. Contacteer ons in dat geval op 013 460 640.

BEPERKTE CAPACITEIT
Om de afstandsregels te kunnen garanderen, beperken we de capaciteit van de locatie conform de geldende maatregelen.

BRENG JE TICKET MEE
Print je ticket thuis of laat het scannen op je smartphone.

GEEN TICKETBALIE
Er is voor aanvang van de voorstellingen geen ticketbalie om tickets aan te kopen of af te halen.

TOEGANG LOCATIE
De toegang tot de locatie gaat een half uur voor de voorstelling open. We vragen om zeker niet vroeger te komen om wachtrijen te vermijden. We streven éénrichtingsverkeer na.

Je komt binnen per bubbel, dus met de mensen met wie je samenzit. Is je bubbel nog niet compleet, wacht dan tot iedereen er is alvorens de locatie te betreden.

OP JE PLAATS
Eens op je plaats vragen we om te blijven zitten tot na de voorstelling.
Bij hoogdringendheid kan je de locatie verlaten.

Blijf na afloop van de voorstelling nog even zitten. Volg de richtlijnen van onze medewerkers om de locatie te verlaten. Dit zal rij per rij gebeuren, te beginnen met de rijen vooraan.
Je verlaat de locatie via dezelfde weg als bij het binnenkomen.

MONDMASKER VERPLICHT
Voor het bijwonen van culturele activiteiten is het verplicht om van begin tot einde (dus vanaf het betreden tot het verlaten van de locatie) een mondmasker te dragen voor iedereen ouder dan 12 jaar.

ONTSMETTINGSGEL
Deze staat ter beschikking en is verplicht te gebruiken bij het betreden van de locatie.

LAATKOMERS
Zodra de voorstelling begonnen is, laten we geen publiek meer toe op de locatie. Er zullen geen pauzes zijn. Laatkomers hebben geen recht op terugbetaling of een andere compensatie.

HET WEER
De meeste locaties zijn in openlucht. Hou dus rekening met de weersvoorspellingen en voorzie aangepaste kledij. Bij regenweer graag het gebruik van paraplu’s zoveel mogelijk beperken, owv de zichtbaarheid voor anderen.

GEEN TOILETBEZOEK
Er zijn geen sanitaire voorzieningen op de openluchtlocaties.

GEEN VESTIAIRE
Er is geen vestiaire op de locatie. Je houdt je jas en persoonlijke spullen dus steeds bij je.

GEEN DRANKGELEGENHEID
Wij voorzien geen drankgelegenheid maar je mag zelf wel een drankje meebrengen (enkel als de voorstelling in openlucht doorgaat). Je neemt achteraf zelf je leeggoed/afval terug mee en laat de locatie netjes achter.

GEEN HUISDIEREN
Er worden geen huisdieren toegelaten op de locaties. 

CONTACTTRACING
Als ticketkoper hebben we jouw contactgegevens. Indien nodig zullen we deze bezorgen aan de contacttracers.
Indien je je ticket(s) doorgegeven hebt aan iemand anders, gelieve dan een mail te sturen naar tickets@ccdiest.be met de contactgegevens van die persoon.

VOLG ZOALS STEEDS DE ALGEMENE RICHTLIJNEN
Blijf thuis wanneer jij of iemand uit je gezin/bubbel ziek is. Contacteer op voorhand het onthaal (013 460 640 of tickets@ccdiest.be) en we zorgen ervoor dat je een tegoedbon ontvangt die je later kan gebruiken bij andere activiteiten van het cultuurcentrum.
Houd minstens 1,5 meter afstand.
Hoest of nies in je elleboog.
Hygiëneregels blijven essentieel.
Beperk je fysieke contacten.


We blijven de evolutie volgen en stellen onze maatregelen bij waar nodig. Hiervoor doen we steeds een beroep op de protocollen die voor onze sector worden uitgewerkt. Deze pagina kan dus nog bijgewerkt worden.

 

Versie 10/06/21