TICKETS

Losse tickets

Dinsdag 13 juni 2017 start om 19.30 uur de onlineverkoop van losse tickets voor alle voorstellingen van CC Diest voor het seizoen 2017-2018.

 


Hieronder staat alle info over hoe je aan de slag kan gaan in ons nieuw ticketingsysteem. Deze is nog gebruiksvriendelijker en biedt tal van voordelen. De module voor losse tickets zelf zal geactiveerd worden bij de start van de losse ticketverkoop op dinsdag 13 juni om 19.30 uur.

Opnieuw is online reserveren veruit de eenvoudigste en snelste manier om je tickets te bemachtigen. Na de selectie van de gewenste voorstelling (het overzichtsformulier kan een handig hulpmiddel zijn) en het aantal tickets stelt het systeem je de best beschikbare plaats(en) voor. Deze kan je zelf nog aanpassen. Via een eenvoudige registratie en meerdere veilige betalingsmogelijkheden, kan je je betaalde tickets zelf afdrukken, ophalen aan de balie of laten opsturen (+1,5 euro verzendkosten).


Op dinsdag 13 juni 2017 kan je uitzonderlijk ook van 19.30 tot 21 uur je tickets aankopen aan de ticketbalie in Den Amer. Er worden die avond geen abonnementsaanvragen geregistreerd aan de balie. Betaling gebeurt ofwel rechtstreeks aan de balie (met bancontact) ofwel via overschrijving ná ontvangst van onze bevestiging. De betaling dient ons binnen de tien werkdagen te bereiken, anders vervalt de reservatie. Betaalde tickets worden niet teruggenomen.


In deze uitgebreide handleiding kan je lezen hoe je stap voor stap te werk gaat.