TICKETS

Info prijzen & kortingen

 

TICKETPRIJZEN
De ticketprijzen staan vermeld op de detailpagina's van de voorstellingen.

ABO
Abonnementsprijs kan je bekomen vanaf 5 verschillende voorstellingen.

REDUCTIEPRIJS
De reductieprijs is dezelfde als de abonnementsprijs. Geldt voor -26-jarigen, voor groepen vanaf 15 personen.

VVK
Voorverkoopprijs bij aankoop van een los ticket, wanneer je geen recht hebt op een korting.

KASSA
Wens je nog een ticket te kopen aan de zaalkassa, dan betaal je 2 euro extra op de voorverkoopprijs.

WACHTLIJST/RUILSHOP
Ben je op zoek naar tickets voor een uitverkochte voorstelling of heb je tickets teveel? Maak dan gebruik van onze wachtlijst/ruilshop. Op de website vind je bij elke voorstelling een knop ‘wachtlijst/ruilshop’. Hiermee kan je heel makkelijk onderling tickets kopen, verkopen of ruilen. Natuurlijk niet tegen zwartemarktprijzen, maar gewoon fair, puur om elkaar te helpen. Je kan de officiële prijs trouwens altijd controleren op de webpagina van de voorstelling! 

LASTMINUTETARIEF
Op de avond van de voorstelling zelf worden eventuele vrije plaatsen verkocht aan 7 euro en dit aan jongeren tussen 12 en 26 jaar, op vertoon van hun persoonlijke studenten- of identiteitskaart. Dit aanbod is enkel geldig aan de ticketbalie, niet telefonisch of online. Vooraf reserveren is niet mogelijk en lastminutetickets zijn niet te verkrijgen bij familievoorstellingen.

GESCHENKBON
Geschenkbonnen zijn zowel online als aan de balie te koop. Hiermee kan je tickets kopen voor alle activiteiten, georganiseerd door CC Diest. De waarde kan je zelf bepalen en de bon is één kalenderjaar geldig.

BEGELEIDERSPAS
Personen met een handicap die tickets aankopen en over een begeleiderspas beschikken, kunnen gratis een begeleider meebrengen naar de voorstelling. De begeleider hoeft niet altijd dezelfde persoon te zijn.

De begeleiderspas kan gratis aangevraagd worden bij de dienst welzijn van de provincie Vlaams-Brabant, tel. 016 26 73 90, www.vlaamsbrabant.be/begeleiderspas. De aanvraag van een begeleiderspas kan enkel schriftelijk gebeuren via begeleiderspas@vlaamsbrabant.be of via Provinciebestuur Vlaams-Brabant, Dienst welzijn, Provincieplein 1, 3010 Leuven.

Houders van een begeleiderspas die een ticket voor een voorstelling in CC Diest wensen te kopen, dienen contact op te nemen met de balie van het cultuurcentrum voor hun bestelling.


Kortingen zijn niet cumuleerbaar.