TICKETS

Abonnementen

De abonnementenverkoop start op dinsdag 30 mei 2017 om 19u30
Een abonnement stel je zelf samen uit het hele aanbod van CC Diest en heb je al vanaf vijf verschillende voorstellingen per persoon en per seizoen. 

Hieronder staat alle info over hoe je aan de slag kan gaan in ons ticketingsysteem. Deze is heel gebruiksvriendelijk en biedt tal van voordelen. De abonnementenmodule zelf zal geactiveerd worden bij de start van de abonnementenverkoop op dinsdag 30 mei om 19u30.
 

Mocht het ticketsysteem op een bepaald moment aan zijn maximum aantal gebruikers zitten, komen de volgende bezoekers automatisch in een wachtrij terecht. Sluit het programma niet af, want dan verlies je je plaats in de wachtrij. Wacht rustig af tot je kan verder werken. Dit gebeurt enkel bij grote drukte.
 


ONLINE

Online reserveren via onze website www.ccdiest.be, niets dan voordelen!

in 't kort....

Snel en gemakkelijk!

Je kan je reservatie maken van thuis uit 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

  1. Selecteer de gewenste voorstellingen. Het overzichtsformulier kan een handig hulpmiddel zijn.

  2. Directe plaatskeuze. Het systeem stelt je de best beschikbare plaats(en) voor, maar je kan ook zelf in het zaalplan de nog beschikbare zitplaats(en) van je keuze aanduiden.

  3. Eenvoudige registratie. Is je cultuurmandje naar wens gevuld? Dan vraagt het systeem je persoonsgegevens. De verplichte velden zijn tot een minimum beperkt. De facultatieve velden dienen om je beter te informeren.

  4. Flexibel en veilig betalen. Het systeem aanvaardt verschillende en volledig beveiligde betaalmogelijkheden. Betalen via overschrijving is ook mogelijk.

  5. Ticketkeuze. Je kan kiezen tussen zelf thuis afdrukken, per post laten opsturen (dit impliceert een kleine meerkost per zending + 1,5 euro) of afhalen aan de balie in Den Amer.

Per voorstelling en per persoon kan je bij je abonnement maximum twee losse tickets bijbestellen.

Je kan ook nog steeds meer dan één abonnement tegelijk bestellen, zodat je met vrienden en/of familieleden bij elkaar kan zitten. Elk abonnement moet wel minimaal 5 voorstellingen bevatten. Voor een aankoop van meer dan 8 abonnementen, dien je je bestelling op te splitsen of contact op te nemen met de ticketbalie.

Voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders voorzien wij een beperkt aantal goed bereikbare plaatsen. Om de beste plaatsen te kunnen toekennen, gebeurt de reservatie uitsluitend via de ticketbalie. Hetzelfde geldt voor houders van een begeleiderspas.


En in 't lang...

In deze uitgebreide handleiding kan je lezen hoe je stap voor stap te werk gaat.