Zingarate

Compagnie Cecilia

 • ZA 08/09/18 - 20:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 17,00
  VVK: € 19,00
  KASSA: € 21,00
 • Citadel
  Citadel

  Citadel
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

'Zware kloterijen'. Het is de niet zo poëtische vertaling van het Italiaanse woord zingarate. Maar het is natuurlijk ook een simpele samentrekking van zingen en karate. Compagnie Cecilia houdt van dubbele bodems in een schijnbaar banaal decor, waarbij belangrijke keuzes in vraag worden gesteld: Hoe ga je om met gebroken liefde? En hoe sta je aan het bed van iemand die op sterven ligt?

Donatella wil haar leven omgooien. Weg van fictie, terug naar de realiteit. Uiteraard staat Vincent te popelen om een handje te helpen met haar verhuis. Net dan valt de verhuiswagen in panne … Gelukkig kan Lars mee inspringen. Hij heeft ook een vrachtwagen, maar jammer genoeg ligt zijn moeder op sterven. Compleet onverwacht duikt ook Mario op, de ex van Donatella.

Welke keuzes maken ze? Zijn gedeukte vriendschapsbanden bestand tegen twijfels? En past je hele leven echt in één doos?

Zingarate is een Arne Sierens grand cru, waarin zowel de kneuterigheid van het bestaan als de waarachtige emoties belicht worden. Spectaculair volkstheater in openlucht dat swingt als een woeste ode aan de opera 'Rigoletto' van Verdi.

 

BEPERKT AANTAL PLAATSEN
(bij mooi weer in openlucht, bij slecht weer in de loods)

 

tekst en regie
ARNE SIERENS

spel
TOM VERMEIR
ROBRECHT VANDEN THOREN
SEBASTIEN DEWAELE
GREET VERSTRAETE