L'AMANT DOUBLE

François Ozon - 2017

 • VR 26/01/18 - 20:30
 • ABO: € 6,00
  VVK: € 6,00
  KASSA: € 6,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Duur: 107'
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De voorverkoop voor deze filmvoorstelling is afgesloten. Je kan vanavond nog tickets kopen aan het onthaal in het Begijnhof.

De jonge, fragiele Chloé is bij psychiater Paul in behandeling voor een depressie. Wanneer ze verliefd worden op elkaar, beslissen ze om de behandeling stop te zetten. Het gaat goed en enkele maanden later gaan ze al samenwonen. Dan ontdekt Chloé dat Paul een deel van zijn verleden voor haar verborgen hield.

De Franse regisseur François Ozon heeft al meermaals zijn veelzijdigheid getoond met luchtige, subtiele, controversiële en ontroerende films. Met L’AMANT DOUBLE brengt hij een erotische thriller waarin hij zijn kunsten botviert op het Doppelgängermotiv. Kitsch en kinky, maar ook ietwat De Palma en Hitchock. Met duizelingwekkende trappen en heel veel spiegels put de regisseur uit bekende visuele motieven om gestalte te geven aan een dubbelzinnig spel van seksuele macht. Hij werkt opnieuw samen met actrice Marine Vacth – die doorbrak dankzij Ozons JEUNE ET JOLIE – en met de Belgische acteur en Dardennes-habitué Jérémie Renier.

 

TICKETPRIJZEN ZEBRACINEMA

6 euro normale ticketprijs

5 euro kortingstarief voor studenten en leerkrachten op vertoon van een geldige studenten- of leerkrachtenkaart, 55+ en groepen +10 personen

3 euro jongerentarief tarief -26 jaar en personen met een WIGW statuut.