BAR BAHAR

Maysaloun Hamoud – 2017

 • VR 10/11/17 - 22:30
 • ABO & -26: € 6,00
  VVK: € 6,00
  KASSA: € 6,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De voorverkoop voor deze filmvoorstelling is afgesloten. Je kan vanavond nog tickets kopen aan het onthaal in het Begijnhof.

met MOUNA HAWA, SANA JAMMELIEH, SHADEN KANBOURA e.a.

“Maysaloun Hamoud heeft met Bar Bahar een genuanceerd, kleurrijk portret van drie heel verschillende vrouwen afgeleverd.” (bron: De Morgen)

Films over het wel en wee van vriendinnengroepjes in de grote stad mogen dan wel alomtegenwoordig zijn, ze zijn zelden zo sprankelend en taboedoorbrekend als Maysaloun Hamouds speelfilmdebuut Bar Bahar. De jonge regisseuse zoomt in op de levens van Laila, Salma en Nour, drie Israëlisch-Palestijnse vrouwen die een appartementje delen in het bruisende hart van Tel Aviv. Ze hebben elk hun persoonlijke problemen – de ene is lesbisch, de andere wordt verstikt door haar huwelijk – maar alle drie balanceren ze op de rand van toewijding en toestemming, conventie en vernieuwing, vroomheid en deviatie in een van traditie doordrenkt land.

 

TICKETPRIJZEN ZEBRACINEMA

6 euro: normale ticketprijs

5 euro: kortingstarief voor studenten en leerkrachten op vertoon van een geldige studenten- of leerkrachtenkaart, 55+ en groepen +10 personen

3 euro: jongerentarief tarief -26 jaar en personen met een WIGW statuut.