20TH CENTURY WOMEN

Mike Mills – 2017

 • VR 27/10/17 - 20:30
 • ABO & -26: € 6,00
  VVK: € 6,00
  KASSA: € 6,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Duur: 119'
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De voorverkoop voor deze filmvoorstelling is afgesloten. Je kan vanavond nog tickets kopen aan het onthaal in het Begijnhof.

met ANNETTE BENING, ELLE FANNING, LUCAS JADE ZUMANN e.a.

“Intens, droevig, ontwapenend en grappig tegelijk. 20th Century Women is een filmisch schot in de roos.” (bron: Filmvandaag)

Nadat Mike Mills met het wondermooie Beginners zijn liefde voor zijn homoseksuele vader verklaarde, is het de beurt aan zijn moeder om de lofzang te aanhoren. In 20th Century Women zoomt hij in op het leven van Dorothea, een gescheiden vrouw die haar vijftienjarige tienerzoon Jamie probeert op te voeden in het zwoele Californië van 1979. Hulp hierbij krijgt ze van Julie en Abbie, twee vrijzinnige vrouwen wiens persoonlijkheden even sterk zijn als hun wil om een verschil te maken in de wereld. Het eclectische vrouwentrio vertelt Jamie over hun leven, hun ervaringen met mannen en vrouwen, de liefde en de vrijheid. Hoe voelt het om gelukkig te zijn, en wanneer kan je zeggen dat je leven echt geleefd is? 20th Century Women durft deze moeilijke vragen te stellen, en is even grappig als filosofisch in haar antwoorden.

 

TICKETPRIJZEN ZEBRACINEMA

6 euro: normale ticketprijs

5 euro: kortingstarief voor studenten en leerkrachten op vertoon van een geldige studenten- of leerkrachtenkaart, 55+ en groepen +10 personen

3 euro: jongerentarief tarief -26 jaar en personen met een WIGW statuut.