MOONLIGHT

Barry Jenkins – 2016

 • VR 06/10/17 - 20:30
 • ABO & -26: € 6,00
  VVK: € 6,00
  KASSA: € 6,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Duur: 111'
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De voorverkoop voor deze filmvoorstelling is afgesloten. Je kan morgenavond nog tickets kopen aan het onthaal in het Begijnhof.

met TREVANTE RHODES, MAHERSHALA ALI, NAOMIE HARRIS e.a.

“Moonlight is een wondermooi universeel verhaal over identiteit, aanpassing en bevrijding, en over liefde.” (bron: Filmkrant)

Moonlight verhaalt in drie hartverscheurende hoofdstukken de jeugd, puberteit en volwassenheid van Chiron, een Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, geaardheid en plaats in de wereld. Zowel thuis als op school zit het hem niet mee, en het ziet ernaar uit dat hij de boeien van zijn afkomst nooit zal kunnen breken. Maar wanneer de drugsdealer Juan hem onder zijn vleugels neemt, durft hij zich eindelijk met zijn seksualiteit en sociale achtergrond te vereenzelvigen en opent hij zijn hart niet enkel voor anderen, maar vooral voor zichzelf. Moonlight gebruikt het verhaal van één man om op een schitterende wijze een blik te werpen op levens die amper getoond worden, maar des te meer een podium verdienen. Pure, tijdloze cinema.

 

TICKETPRIJZEN ZEBRACINEMA

6 euro: normale ticketprijs

5 euro: kortingstarief voor studenten en leerkrachten op vertoon van een geldige studenten- of leerkrachtenkaart, 55+ en groepen +10 personen

3 euro: jongerentarief tarief -26 jaar en personen met een WIGW statuut.