Klankenstroom

2018 : van Diest naar Zichem

 • ZO 06/05/18 - 13:45
  ZO 06/05/18 - 14:30
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 12,00
  KASSA: € 14,00
 • Allerheiligenkapel
  Allerheiligenkapel

  Allerheiligenberg
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

De voorverkoop voor dit evenement is afgesloten. Je kan zondag nog tickets kopen bij de start aan de Allerheiligenkapel.

Klankenstroom, het festival dat klassieke muziek op onverwachte manieren en plaatsen brengt, staat dit jaar in het teken van prins Filips Willem van Oranje. Geniet op historische locaties van muzikale hoogtepunten uit de 16e en 17e eeuw gecombineerd met enkele hedendaagse werken.

Klankenstroom verwelkomt Jan Van Outryve opnieuw op de luit. Samen met Olalla Aleman opent hij deze editie in de Allerheiligenkapel. Nadien slingert het festival via de tentoonstelling in de Lakenhalle naar Zichem. Hier wacht een unieke beleving in de Maagdentoren met composities van Sciarrino en Gesualdo.

Kies voor de begeleide wandeling naar Zichem of start iets later en bezoek de tentoonstelling: “Filips Willem. Prins van Oranje, Heer van Diest (1554-1618).” om nadien met de bus naar de Maagdentoren af te zakken.

Wanneer? Zondag 6 mei 2018
Keuze aanvang tussen:

- 13u45: traject met wandeling naar Zichem o.l.v. een gids[1]

OF

- 14u30: traject met bezoek aan de tentoonstelling en bus                 

Waar? Start: Allerheiligenkapel, Diest
Prijs: Abonnement CC Diest of Den Egger: €10,00 -  VVK: € 12,00 - Kassa: € 14,00

Meer info & tickets: www.ccdiest.be - www.klankenstroom.com

 

[1] Wandelaars worden nadien met de bus terug naar Diest gebracht.

Mensen die om 13u45 willen starten maar niet willen wandelen, mogen dit melden via cultuurbeleid@diest.be . Afhankelijk van het aantal wordt er een extra busrit ingelegd.

 

i.s.m.