Jij tussen vele anderen

Siska Goeminne & Merel Eyckerman

 • ZO 11/03/18 - 14:30 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 10,00
  KASSA: € 12,00
 • Openbare Bibliotheek Diest
  Openbare Bibliotheek Diest

  Grauwzustersstraat 10
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

Een jongen wordt op een morgen wakker en zijn hoofd voelt raar. Het zit boordevol gedachten die er in de nacht allemaal bij zijn gekomen. Wel tien nieuwe gedachten heeft de jongen in zijn hoofd! En zo rijgt de jongen de gedachten aaneen, over mensen en mensjes en al hun mooie en gekke trekken. Toch weet hij het zeker, elke keer weer. "Er is er niet één zoals IK!" Maar dan hoort hij in de verte de stem van een meisje. En zij zegt precies hetzelfde!

Siska Goeminne (jeugdauteur) en Merel Eyckerman (illustrator) verdienden allebei hun sporen in het kinderboekenvak. Voor het boek Jij tussen vele anderen bundelden ze de krachten. De grote respons in binnen- en buitenland – het verhaal werd al vertaald in het Deens en het Chinees – zette hen ertoe aan het boek om te toveren tot een levendige en interactieve voorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar en hun (groot)ouders.

Siska Goeminne vertelt, nu eens uitbundig, dan weer ingetogen of spannend. Merel Eyckerman tekent prachtig live, in een bijzonder decor. Bart Voet maakte een klein en fijn liedje.

 

Deze activiteit vindt plaats in het kader van de Jeugdboekenmaand.