De schaamte voorbij

Kamal Kharmach

 • DO 01/02/18 - 20:30 LAATSTE TICKETS
 • ABO: € 15,00
  VVK: € 17,00
  KASSA: € 19,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Kamal Kharmach charmeerde tijdens Humo’s Comedy Cup 2014 jury en publiek tot in de finale, met amper een jaar ervaring als stand-upcomedian. Nu staat hij in zijn eerste avondvullende show scherper dan ooit. Letterlijk, want hij is zomaar eventjes 120 kilo lichter. Maar ook figuurlijk, omdat hij vastbesloten is zijn materiaal van een snedig randje te voorzien. De jonge comedian is op veel vlakken de schaamte voorbij, maar diep vanbinnen vindt hij zichzelf nog altijd datzelfde onzekere dikkerdje.

Met dit debuut probeert Kharmach de talrijke veranderingen in zijn leven bij te benen. Hij laat zien dat er een gigantisch groot verschil kan bestaan tussen wat andere mensen van je vinden en hoe je over jezelf denkt. Hij vergelijkt zijn huidige situatie met vroeger en probeert alle tegenstrijdigheden een plaats te geven. Kamals onzekerheid en perfectionisme zijn in onze samenleving zeker geen cadeau, maar laat ze nu net een uitstekende voedingsbodem zijn voor een topvoorstelling.