Automata

Hydrogen Sea

 • VR 19/01/18 - 20:00 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 13,00
  VVK: € 17,00
  KASSA: € 19,00
 • GC den egger
  Rode Zaal

  August Nihoulstraat 74
  3270 Scherpenheuvel
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Ons contingent van tickets is reeds de deur uit. Je kan nog wel tickets aankopen via GC den egger (www.denegger.be of 013 460 650).

Pieterjan Seaux, Birsen Uçar en Steven Van Gelder vormen het Brusselse Hydrogen Sea. Hun ambientachtige, sacrale songs herbergen echo’s van Cocteau Twins en Laurie Anderson. Uçars stemkleur wisselt elegant tussen dromerig en roodgloeiend. Seaux is nooit te beroerd om nu en dan downtempo af te wisselen met dancebeats. In 2016 werd hun album In Dreams omschreven als een parel met internationale klasse. Volgens Humo zijn ze klaar om mee te draaien in de hoogste regionen van de Belpop Premier League.

Met Automata maakt Hydrogen Sea de overstap van digitale naar analoge elektronica. Een reactie op de moderne wereld waarin digitalisering en automatisering de rol van de mens ter discussie beginnen te stellen. Hydrogen Sea grossiert in traag, ijl, melancholisch en zweverig-groovy.

Voor dit project breidt Hydrogen Sea zijn sferische klankenpalet op het podium uit met extra muzikanten. Zo wordt Patricia Vanneste van Balthazar één van de violisten en komt Joris Caluwaerts van STUFF. als magistrale keyboard wizard de gelederen versterken.

 

  EEN ORGANISATIE VAN GC DEN EGGER.
DIT CONCERT KAN JE OPNEMEN IN JE ABONNEMENT VAN CC DIEST.
BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR.