The Bootleg Sixties (UK)

 • DO 16/11/17 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 16,00
  VVK: € 19,00
  KASSA: € 21,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

Ze spelen op privéfeestjes van Paul McCartney en Elton John, maar komen met even veel plezier naar Diest. The Bootleg Sixties is een muzikaal en visueel feest en een swingende ode aan de golden sixties.

Met een spectaculaire show hebben The Bootleg Sixties de zalen eerder al op hun kop gezet. Nu komen ze terug en leggen ze de lat nog hoger: nieuwe nummers, nieuwe kostuums, nieuwe effecten en nog meer verrassingen. Zowel muzikaal als visueel waan je je met The Bootleg Sixties weer in de jaren zestig.

The Beatles, The Animals, The Kinks, The Hollies, The Byrds, Manfred Mann, The Rolling Stones, The Everly Brothers, The Beach Boys, The Doors, Simon & Garfunkel, The Monkees en The Who. Allemaal komen ze aan bod.

Om met de woorden van Elton John af tesluiten: “This band is amazing! They’re just the best band of their kind in the world.”