The Dublin Legends/Formerly of the Dubliners

in concert

 • ZO 08/10/17 - 20:00 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 26,00
  VVK: € 30,00
  KASSA: € 32,00
 • GC den egger
  Rode Zaal

  August Nihoulstraat 74
  3270 Scherpenheuvel
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

UITVERKOCHT!

Sommige bands zijn onsterfelijk. Toen frontman John Sheahan aankondigde te stoppen met The Dubliners, leek het doek definitief te vallen voor de meest legendarische Ierse folkgroep ooit. Maar de andere leden dachten er anders over en gingen met veteranen Sean Cannon en Eamonn Campbell verder. Als The Dublin Legends zetten ze de zegetocht van de grondleggers van de Ierse folk vol passie voort.

Dublin Legends Sean Cannon, Eamonn Campbell, Gerry O’Connor en Paul Watchorn zingen vol overgave over drank, vrouwen en (on)gelukkige liefdes. Met hun enthousiasme creëren ze een sfeer die je op slag doet vergeten dat je in het theater zit. Dit is de Ierse pub op zijn best, het kloppende hart van Ierland. In een avondvullend programma brengen ze een mix van oud en nieuw materiaal, zoals The Wild Rover, Dirty Old Town en The Irish Rover. Verrukkelijke folkklassiekers, vertolkt door verrukkelijke rasartiesten.

 

  EEN ORGANISATIE VAN GC DEN EGGER.
DIT CONCERT KAN JE OPNEMEN IN JE ABONNEMENT VAN CC DIEST.
BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR.