25 years

Chilly Willy & friends

 • VR 28/04/17 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO: € 12,00
  VVK: € 14,00
  KASSA: € 16,00
 • Den Amer
  Kleine zaal (JOC)

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

1992. In Zichem vindt een free podium plaats en op de affiche is er nog een leemte. Enkele gelijkgestemde zielen beslissen om het gat op te vullen en beginnen voor de lol een bluesband.

Vijfentwintig jaar en 600 optredens later is Chilly Willy een begrip in de Belgische blueswereld en ver daarbuiten. Van kleine clubs en rokerige cafés tot het Blues & Reggae festival in Jamaïca: overal verspreidde Chilly Willy het bluesvirus, met laaiend enthousiaste reacties tot gevolg.

Ongecompliceerd uit de bol gaan, waarbij bezieling en overtuiging centraal staan, dat is al 25 jaar het uitgangspunt van Chilly Willy. Dat zal op hun jubileumconcert niet anders zijn.

 

> line-up Walter ‘Vibemachine’ Cuyvers drums Wim Vandemeulebroecke bas Rudy ‘Mr White’ Eens mondharmonica Alain ‘AC’ Counye gitaar Andy Aerts gitaar Den Huibbe zang

 

STAAND CONCERT