Comedy Parade

Bas Birker, Jens Dendoncker, Tom Bibo & Thomas Smith

 • DO 09/03/17 - 20:30 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 12,00
  KASSA: € 14,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 
 
 
 

Vier comedians voor de prijs van één. Zo’n aanbod klinkt toch te aanlokkelijk om links te laten liggen? In Comedy Parade brengen verschillende comedians pure stand-up comedy met elk hun eigen stijl en eigenheid. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door een MC, de gastheer van dienst. In Den Amer brengt MC Bas Birker toppers mee als Jens Dendoncker, Tom Bibo en Thomas Smith.

Bas Birker - ook gekend als de beste MC van de Lage Landen - is een stand-up comedian pur sang. Soms als act, soms als MC, maar altijd één brok energie. Zo nu en dan op het randje, regelmatig improviserend, maar nooit kwetsend.

Jens Dendoncker won de twaalfde editie van de Culture Comedy Award, dé stand-up prijs voor Vlaanderen en Nederland. Hij sleepte zowel publieks- als juryprijs in de wacht. Hij wist zijn kunstje nog eens over te doen op Vlaamse bodem toen hij de Lunatic Comedy Award met ruime voorsprong kon binnenrijven.

Tom Bibo is geen ballonnenclown, geen goochelaar, geen circusartiest, geen stand-up comedian, hij is Tom Bibo. Zijn visuele humor van topniveau wekt overal verbazing en ongeloof. Na omzwervingen over heel de wereld is het hoog tijd om Vlaanderen omver te blazen.

Thomas Smith, gekend van o.a. Foute Vrienden, is een meester in zijn vakgebied! Hij neemt je mee in een wereld van evenwijdig lopende logica en nonsens. Improvisatie van het hoogste niveau. Hij staat garant voor wervelende stand-up comedy vol positieve energie.