Iedereen Paranormaal

Gili

 • ZA 30/04/11 - 20:00
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 12,00
  KASSA: € 14,00
 • CC Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Opgejaagd door de recente media-tsunami van waarzeggers, babyfluisteraars en zesde zintuigen, ziet menig gezond medemens de bomen door het bos der helderzienden niet meer. Wanhoop, verwarring en radeloosheid maken zich meester van de zelfs meest sceptische cynici onder ons!

Gelukkig duikt in deze apocalyptische tijden een gedreven gids op: Gili!
Stijlvol fietst hij rond in het mistige universum der paragnosten en doet de nevel optrekken rond de Rasti Rostelli's en Jomandas dezer wereld. Op een geslepen manier geeft hij mediums een koekje van eigen deeg. Dié hadden ze niet zien aankomen!

Iedereen Paranormaal is de verbluffende en bij wijlen hilarische nieuwste productie van Gili. In deze zeer interactieve voorstelling verrast Gili niet alleen zijn publiek maar verbazen de toeschouwers ook zichzelf! Of wat zou ù zeggen als ù plots de gedachten van een zaalgenoot kon lezen?

Gili (aka Lieven Gheysen) brengt een hilarische mix van absurditeiten en visuele comedy en behoort hiermee al jaren tot het kruim van de Vlaamse Comedy. U hebt hem ongetwijfeld al gezien als vaste wekelijkse act in De Laatste Show.