Crackups & Dennis

Diestortion : The Secret Sessions

 • VR 02/07/21 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: /
  VVK: € 10,00
  KASSA: /
 • Secret Location
  unknown
  3290 Diest
 
 

Crackups is een band van extremen. Waanzinnig snel, maar zo strak als een eendenreet. Loeiend hard maar met een scherp oor voor melodieën. De band ontstond in 2007 en verworf toen al snel een fameuze reputatie in de Belgische underground dankzij enkele legendarische liveshows met een schrikwekkend punkgehalte. In 2010 haalden ze zowaar de finale van Humo's Rock Rally, maar na het verschijnen van het explosieve debuut 'Animals On Acid' verdwenen ze plots van het toneel. De bandleden migreerden naar andere roemruchte bands als Double Veterans, Priceduifkes en Psycho 44.

In 2019 waren ze opeens terug, een comeback zoals we er in Vlaanderen nooit één hebben meegemaakt... een muzikale sloopkogel met echo's van Stooges, Black Flag en Devo naast invloeden van geestesgenoten als Viagra Boys en The Chats. De songs op de 7" release 'FLOOR' (juni 2019) gaven alvast een voorsmaakje: korte en stikwilde popsongs die balanceren op het randje van de chaos.

In het voorprogramma staat Dennis: surfgrungepunk van Diestse bodem!

 

Diestortion: The Secret Sessions
We kozen zorgvuldig 5 bands en 5 locaties in centrum Diest. De bands maken we bekend, de locaties niet. Maar wees gerust, we kozen locaties die passen bij de band. En we zullen je verrassen, die garantie heb je. Aarzel dus niet om een ticket te kopen. En al zeker niet omdat we slechts 40 tot 60 personen toelaten, in functie van de locatie en de coronamaatregelen.  

Prakisch:
Neem zeker je campingstoeltje, dekentje of krukje mee vermits de concerten zittend moeten plaatsvinden.
Drank verkopen we niet, maar je kan gerust zelf iets meebrengen. Het leeggoed neem je terug mee.
Rond 17 uur krijgen de mensen met een ticketje een mail met de exacte locatie voor de avond. 

The Secret Sessions: voor de durvers!