Illuminine

Diestortion : The Secret Sessions

 • DI 29/06/21 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: /
  VVK: € 10,00
  KASSA: /
 • Secret Location
  unknown
  3290 Diest
 

Illuminine ontstond in de slaapkamer van de jonge Leuvense muzikant Kevin Imbrechts. Met de opnames trok Kevin naar de studio van Sigur Rós in IJsland, waar de geluidsman van zijn IJslandse helden de laatste hand legde aan zijn album.

Jarenlang experimenteerde Kevin Imbrechts in alle stilte met soundscapes en gitaarsongs. In 2015 debuteerde Illuminine, het geesteskind van Imbrechts, met het titelloze ‘#1’. Sindsdien cirkelt hij aan het rondpunt waar Nils Frahm, Olafur Arnalds en A Winge Victory For The Sullen samenkomen. Serene, bevlogen eenvoud. Vandaag is Imbrechts’ muziek goed voor bijna een totaal van tien miljoen streams op Spotify.

Wat hij het afgelopen (corona)jaar zoal uitspookte? Heel wat, zo blijkt. Imbrechts verzorgde de soundtrack voor het boek ‘The Outlaw Ocean’ (2020) van NY Times journalist Ian Urbina. De rechten van het boek zijn intussen verkocht aan Netflix, National Geographic en het productiehuis van Leonardo DiCaprio. Ook schreef hij de muziek voor een voorstelling ‘BISE’ (2020) van choreografen Min Hee Bervoets en Edd Arnolds ‘Tulips’ voor The Place Theatre in Londen, UK’s Premiere Centre For Contemporary Dance.

 

Diestortion: The Secret Sessions
We kozen zorgvuldig 5 bands en 5 locaties in centrum Diest. De bands maken we bekend, de locaties niet. Maar wees gerust, we kozen locaties die passen bij de band. En we zullen je verrassen, die garantie heb je. Aarzel dus niet om een ticket te kopen. En al zeker niet omdat we slechts 40 tot 60 personen toelaten, in functie van de locatie en de coronamaatregelen.  

Prakisch:
Neem zeker je campingstoeltje, dekentje of krukje mee vermits de concerten zittend moeten plaatsvinden.
Drank verkopen we niet, maar je kan gerust zelf iets meebrengen. Het leeggoed neem je terug mee.
Rond 17 uur krijgen de mensen met een ticketje een mail met de exacte locatie voor de avond. 

The Secret Sessions: voor de durvers!