Zoutloos

Studio Orka

 • ZA 23/01/21 - 15:00
  ZA 23/01/21 - 19:00
  ZO 24/01/21 - 11:00
  ZO 24/01/21 - 15:00
 • ABO & -26: /
  VVK: € 16,00
  KASSA: /
 • Huize Sint-Augustinus
  Fabiolalaan z/n
  3290 Diest

“Van de revue des levens heeft niemand het program.”

Zoutloos gaat over vroeger en later en den dag van vandaag. Over iemand moeten missen of toch maar liever vergeten. Over kraaienpootjes, warme dekentjes op koude voeten, slappe koffie en smeulende sigaretten. Over beregezellige oma’s, drukdrukdrukke papa’s, onzichtbare mama’s, zotte verpleegsters, jolige jeugdliefdes. Een ode aan het leven en de fantasie. Want het meervoud van lef is leven, zegt ons bomma. Een hartverwarmend verhaal vol humor en hoop, levensdrift, geheime liefdes, familiale toestanden, vluchtroutes, passie en geluk ...

Waarom iedereen het theater van Studio Orka wil zien (en niemand kaartjes kan krijgen). Het was vorig jaar de kop in De Morgen bij een artikel over het succes van theatergezelschap Studio Orka. En  over de zorgzaamheid die primeert. De best mogelijke omstandigheden voor acteurs én voor het publiek. Zorgzaamheid die we in elke voorstelling terugvinden - herinner u het fenomenale ‘Inuk’, vorig seizoen - en dat ook bij Zoutloos veel aandacht verdient. Letterlijk zelfs, want voor deze voorstelling nestelt Studio Orka zich in woonzorgcentrum Huize Sint-Augustinus in Diest. Voor iedereen vanaf 7 jaar (niet jonger!)

De Morgen - Zoutloos is een ontroerende familievoorstelling over menselijke warmte en waardigheid in het rusthuis. Een must-see voor alle leeftijden. … Zoutloos heeft beslist iets om over na te praten.
Knack Focus - Zoutloos is de zoveelste hartverwarmde Studio Orka-creatie die je blik naar de kleine, rakende details in het leven leidt. Deze keer in een rusthuis dat bij nader inzien zo ‘zoutloos’ nog niet is.

Beperkt aantal plaatsen

Van/met Philippe Van de Velde, Martine Decroos, Dominique Van Malder, Ilse de Koe, Steven Beersmans, Tania Van der Sanden, Julie Delrue, e.a.