Mevrouw Bob

De Kolonie MT

 • DO 24/10/19 - 20:30 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: € 14,00
  VVK: € 16,00
  KASSA: € 18,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Duur: 1u30
 

Life's a bitch. Niemand wordt geboren voor zijn plezier. Of per ongeluk. Allemaal komen we hier iets doen, iets leren. Wat onszelf betreft is dat wel duidelijk.

We weten waar onze pijnpuntjes zitten. Maar met betrekking tot anderen maken we makkelijk de vergissing te denken dat zij louter geboren lijken om plezier te maken en geluk te hebben. Zeker wanneer het gaat om de welvarenden van deze wereld. De geprivilegieerden. Mevrouw Bob komt je de ogen openen. Tania Van der Sanden is Mevrouw Bob, een erg succesvolle zakenvrouw. Een ongeneeslijke ziekte manifesteert zich acuut.

Mevrouw Bob is een rasechte dialoog tussen de tekst van Peter De Graef en de livemuziek van Bo Spaenc. Die muziek raast soms als een orkaan of fladdert speels en dartel als een vlinder door de ruimte. Ze geeft extra diepte aan de gemoedstoestanden van Mevrouw Bob.
 

Klassiek Centraal – De tekst is om van te snoepen, spel en zang van Tania Van der Sanden is superbe, de muziek maakt het plaatje compleet. Een voorstelling die van begin tot einde boeit.


MET INLEIDING