Bang van Dendoncker

Jens Dendoncker

 • DO 03/10/19 - 20:30 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 13,00
  VVK: € 15,00
  KASSA: € 17,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • Recensie De Standaard
 

‘Geloofwaardig’, ‘ijzersterk spel’ en ‘een hoge aaibaarheidsfactor’: het is maar een kleine greep uit de complimenten die Jens Dendoncker de afgelopen jaren in ontvangst mocht nemen.

De winnaar van Humo’s Comedy Cup 2016 trok twee jaar geleden voor het eerst de zalen in met een avondvullend soloprogramma. In Bang van Dendoncker vertelt de aimabele West-Vlaming een persoonlijk verhaal, soms met kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte angry young man. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel dat jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én met genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek, dat deze jongeling weldra collectief in de armen zal sluiten.

Jonge Kempenaar Jeroen Verdick is het vaste voorprogramma van Jens Dendoncker.


De Standaard (****) – Als je in deze sector echt wil meetellen, moet je de theaters in met een avondvullende voorstelling. Het is het ultieme ingangsexamen én Dendoncker is met glans geslaagd.