Neon Electronics & Hørd (Fr)

Diestortion

 • DO 11/04/19 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 15,00
  KASSA: € 17,00
 • JH Tijl
  Begijnenstraat 1 / A
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 
 

Neon Electronics
Waar Neon Electronics - een project dat Da Davo (The Neon Judgement) in 1999 opstartte - aanvankelijk toch een beetje als een zijproject beschouwd werd, krijgt het nu de volledige focus. De nieuwe cd "Apollo" werd opgenomen met de intussen ook al jarenlange partner in crime Glenn Keteleer aka Radical G en bassist Pieter-Jan Theunis, en het resultaat is ronduit verbluffend. De onderliggende boodschap - volg je eigen stem en laat ze vooral horen; laat je niet in slaap wiegen door de opium van de media - blijft meer dan ooit intact én relevant, en muzikaal klonk de groep nooit hechter. Elke track bezit een eigen ziel en klinkt dankzij de heldere maar krachtige productie als het resultaat van een stuwende noodzaak. Monolithische bassen pulseren de songs met koortsige vastberadenheid verder in de richting van een einder waar met wat geluk een sprankel hoop gloort. De kans lijkt klein, maar het móet. Er móet gereageerd worden, met de ogen wijd open. Met passie. Met inconvenient truths. En met songs die, explosief als RDX, uit het maquis opveren. "Apollo" is de belangrijkste industriële elektroplaat die u dit jaar zult horen. En dát is géén fake news.

Hørd (Fr)
Afkomstig uit Bordeaux en timmert al enige tijd aan zijn weg binnen de darkwave.  Hij heeft onder andere een release op Giallo Disco Records op z'n naam.  Denk aan OMD, Visage, Depeche Mode.  
Meer info: https://hordmusic.bandcamp.com