Ivan Karizna & Boris Kusnezow

Arte Amanti

 • DO 25/04/19 - 20:00
 • ABO & -26: € 12,00
  VVK: € 12,00
  KASSA: € 15,00
 • Onze-Lieve-Vrouwekerk
  Onze-Lieve-Vrouwekerk

  Bruidstraat 1
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

De voorverkoop voor dit concert is reeds afgesloten. Je kan vanavond nog tickets kopen in de Onze-Lieve Vrouwekerk.

Arte Amanti is een internationaal kamermuziekfestival dat dit jaar tien kaarsjes uitblaast. Deze succesformule brengt grote muzikanten op lokale en unieke plekken.

Ivan Karizna (Wit-Rusland, 1992) is de vijfde laureaat en de winnaar van de publieksprijs van de Koningin Elisabethwedstrijd 2017 voor cello. Deze jonge, geweldige muzikant werd eerder al derde laureaat van de prestigieuze Tsjajkovski Wedstrijd.

Karizna brengt een prachtig programma samen met Boris Kusnezow. Deze veelgevraagde pianist begeleidde eerder al Tobias Feldman i.k.v. Arte Amanti. De heren worden voorafgegaan door een jong talent.
Na afloop nodigt de Diestse cultuurraad het publiek uit voor een receptie waar er met de muzikanten nagepraat kan worden.